2024-01-18

Ahmet Hamdi Tanpınar''''ı Anma Programı

17.01.2024 tarihinde saat 14.00'te Malkara Anadolu Lisesi tarafından büyük yazar-şair Ahmet Hamdi Tanpınar'ı Anma Programı düzenlendi. Anılan programa Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Hasan KAYA, Bölüm Başkan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Oğuzhan KUŞOĞLU ile Yeni Türk Edebiyatı Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Yaşar ŞENLER katıldı.

Malkara Anadolu Lisesi Konferans Salonunda düzenlenen programda Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Hasan KAYA bir konuşma yaparken Prof. Dr. Yaşar ŞENLER Ahmet Hamdi Tanpınar'ın edebî kişiliğini eserlerinden örneklerle anlattı. Malkara Anadolu Lisesi öğrencilerinin şiir dinletisinin de yer aldığı programa Malkara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali SARAÇ, Şube Müdürleri, Malkara Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri katıldı.

Programın sonunda Bölüm Öğretim Elemanlarımız Doç. Dr. Hasan KAYA, Prof. Dr. Yaşar ŞENLER ve Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Oğuzhan KUŞOĞLU'na çiçek ve teşekkür belgeleri takdim edildi.