2022-06-15

Mezuniyet Töreni

İlk mezunlarını 2013-2014 eğtiim öğretim yılında veren Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü dokuzuncu mezunlarını verdi. 10.06.2022 tarihinde Üniversite Stadında yapılan törende mezun öğrenciler mezuniyet coşkusunu aileleri ile birlikte yaşadılar.

Aynı gün Fen-Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda yapılan Bölüm Mezuniyet Töreni Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Mezun öğrencilere dair slayt eşliğinde Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Hasan KAYA bir konuşma yaptı. Ardından Bölüm birincisi Şükran SERENLİ, Bölüm ikincisi İlknur KARAŞ ve Bölüm üçüncüsü İrem KÖROĞLU birer konuşma yaptı. Duygusal konuşmaların ardından öğrencilerin hazırladığı şarkı ve şiirlerle program devam etti. Temsili mezuniyet belgelerini alan mezun öğrenciler Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Hasan KAYA önderliğinde Öğretmen Yemin Törenini icra ettiler. Kep Atımı ile sona eren program büyük ilgi gördü. Duygusal anların yaşandığı programa veliler yoğun ilgi gösterdi.