2024-03-21

Tarık Buğra İl Paneli

Tekirdağ İl Millî Eğitim Müdürlüğü koordinesinde yürütülen ve gönüllü öğrencilerin dahil olduğu Anadolu Mektebi programının Tarık Buğra il paneli, 20 Mart 2024 Çarşamba günü gerçekleştirildi.

Anadolu Mektebi Yazar Okuma Programı kapsamında Tarık Buğra külliyatını tamamlayan öğrencilerin sunumlarına yer verilen program, Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezinde düzenlendi.Programa İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Halit Eren, Anadolu Mektebi öğrencileri, idareci ve öğretmenler katıldı.

Başkanlığını Tekirdağ Belediyesi Mehmet Serez Sosyal Bilimler Lisesinden Zeynep Yeltepe'nin yaptığı oturumda aynı liseden Muharrem Bahadır "Kadın", Ebru Nayim Fen Lisesi öğrencisi Pelin Kaya "Yozlaşma", Namık Kemal Lisesi öğrencisi Güldem Çağan "Vatanseverlik Kavramı", Çorlu Lisesinden Hiranur Tan "Değerler Eğitimi" ve Çorlu Anadolu İmam Hatip Lisesinden Rabia Yaren Kaya ise "Anadolu" başlıklı sunumlarını gerçekleştirdi.

Programın son bölümünde  Bölümümüz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yaşar ŞENLER, öğrencilerin konuşmalarını değerlendirdi. Hazırlıkları ve sunumlarından dolayı öğrencilere teşekkür eden Yaşar ŞENLER, konuşmasında Tarık Buğra ve eserleri hakkında bilgi verdi.