2019-05-07

Mezuniyet Coşkusu

3 Mayıs 2019 tarihinde saat 10.00'da Üniversites Stadında Üniversitenin fakülteleri topluca mezuniyet coşkusu yaşadı. Bölüm birincimiz Kübra Benlioğlu ve ikincimiz Müesser Şahin Fen Edebiyat Fakültesinde de birinci ve üçüncü oldular. Fen Edebiyat Fakültesi Yaş Kütüğüne bölüm ve fakülte birincisi Kübra Benlioğlu plaket çaktı. Aynı gün Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda 16.00'da düzenlenen bölüm mezuniyet töreni samimi bir ortamda gerçekleşti. Çocuklarının mezuniyeti için toplanan ailelerle dolan salonda mezunların danışman hocası Doç. Dr. Hasan Kaya bir konuşma yaparken Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yaşar Şenler de bir konuşma yaptı. Bölüm birincisinin konuşmasının ardından programda şiir ve müzik dinletileri yer aldı. Bölümde dereceye giren öğrencilere ödülleri verilirken öğrenciler Öğretmen Yemini ettiler. Program kep atımı ile son buldu.