2023-06-09

Mezuniyet Töreni



Üniversitemizin 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni 02.06.2023 tarihinde Üniversite Stadında saat 10.00'da gerçekleşti. Öğrencilerimiz ve aileleri yapılan görkemli törenle mezuniyet coşkusunu yaşadılar. Bölüm birincimiz Melis Genel Fen-Edebiyat Fakültesi ikincisi olarak bu törende ödül aldı.

Aynı gün saat 14.00'te Fen-Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda Bölüm Mezuniyet Töreni düzenlendi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Hasan KAYA bir konuşma yaptı. Bölüm Başkanı, konuşmasında mezuniyet başarısı gösteren öğrencilere, onları yetiştiren öğretim elemanlarına, anne ve babalara teşekkür etti. Doç. Dr. Hasan KAYA, Bölümün 2009 yılında ilke kez öğrenci aldığını, 2014 yılında ilk mezunlarını verdiğini ve bu yıl dokuzuncu dönem öğrencilerinin mezuniyetinin bölüm açısından bir gurur olduğunu vurguladı. Bölüm birincisi Melis GENEL'in konuşmasının ardından, Melis GENEL'e birincilik hediyesi verildi. Mezunlar adına öğrencilerin yaptıkları duygusal konuşmalar, şiirler ve şarkılarla devam eden programda öğrencilere bölüm öğretim elemanları tarafından temsili mezuniyet belgeleri verildi. Törenin sonunda mezun öğrenciler hep bir ağızdan "Öğretmen Yemini"ni okudular. Program mezun öğrencilerimizin kep atımı ile son buldu. Velilerin de katıldığı törende öğrencilerimiz ikinci kez mezuniyet coşkusu yaşadılar.

Törende Duygu DUMAN, Ferhat ODUNCU, Melike KOÇYİĞİT, Ayşenur ÜNLÜ, Merve ÖZDEN, Hafize Büşra ÇİNÇE ve Cansu İlayda ERSÖZ görev aldı.

Bu vesileyle 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı mezunlarımızın mezuniyetlerini bir kez daha kutluyoruz...