2020-02-14

Süleymanpaşa Nene Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesine Ziyaret

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Üniversitemiz arasında 11.07.2019 tarihinde imzalanan "Eğitimde İş Birliği Protokolü" çerçevesinde "Okullara Akademisyen Danışman Görevlendirilmesi" kapsamında bölümümüzü temsilen Arş. Gör. Özlem ÖZMEN GÜMÜŞ görevlendirilmiştir. Süleymanpaşa Nene Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin akademisyen danışmanı olarak görevlendirilen Arş. Gör. Özlem ÖZMEN GÜMÜŞ, 14.02.2020'de Okul Müdürü Güray ÖNDER ve Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenleri ile yapılan toplantıya katılmıştır. Eğitimde kaliteyi ve niteliği arttırmak, öğrencilerin başarısını ve ilgi alanlarını çeşitlendirmek için Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ile yapılacak iş birliği alanlarının belirlendiği toplantı sonunda günün anısına 2010 yılında Üniversitemizde düzenlenen "Doğumunun 170. Yılında Uluslararası Namık Kemal Sempozyumu I, II" kitabı Arş. Gör. Özlem ÖZMEN GÜMÜŞ tarafından okul kütüphanesine hediye edilmiştir.