2023-08-31

Öğrencilerimize...



Sevgili Öğrencilerimiz! 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı dersleri 2 Ekim 2023 tarihinde başlayacaktır.

Bölümümüzü kazanan birinci sınıf öğrencilerimiz kayıtlarını e-devlet sistemi üzerinden yapabilmektedir. Kayıt için okula gelmek gerekmemekte ve e-devlet üzerinden kısa sürede kayıt işlemi gerçekleşmektedir. "Öğrenci Belgesi" de e-devlet sisteminden alınabilmektedir. Birinci sınıf öğrencilerimiz kayıtta teslim etmeleri gereken belgeleri 2 Ekim 2023 tarihinden itiabaren okula geldiklerinde Fen-Edebiyat Fakültesi zemin katta yer alan "Öğrenci İşleri" birimine teslim edebilirler. Bu belgeler için 2 Ekim 2023 tarihinden önce okula gelmek gerekmemektedir. Birinci sınıf öğrencilerimizin kayıt işlemlerini e-devlet üzerinden yaptıktan sonra ders kaydı için herhangi bir işlem yapmalarına veya 2 Ekim 2023 tarihinden önce okula gelmelerine gerek yoktur. Ders kayıtları birinci sınıflarda sistem tarafından yapılmaktadır. Birinci sınıf öğrencilerimizin dersleri Fen-Edebiyat Fakültesi 3. katta yer alan 327 nolu "Dil Laboratuvarı"nda yapılacaktır. Diğer sınıflarımızın derslikleri program sisteme işlendiğinde ilan edilmiş olacaktır.

Yatay geçişle bölümümüze kabul edilen öğrencilerimizin yatay geçiş kayıt belgelerini Fen-Edebiyat Fakültesi zemin katta yer alan "Öğrenci İşleri" birimine teslim etmeleri gerekmektedir.

İkinci, üçüncü, dördüncü sınıf öğrencilerimiz ile formasyon eğitimlerine devam eden öğrencilerimiz ders kayıtlarını 25-29 Eylül 2023 tarihleri arasında otomasyon sistemi üzerinden yapıp onaylamaları gerekmektedir. Ders programları en kısa sürede okul sistemine işlenecektir. 

Dersler yüz yüze yapılacak olup birinci sınıflarda İnkılap Tarihi ve İngilizce dersi ile üçüncü sınıflarda üniversite seçimlik dersleri uzaktan eğitim şeklinde yapılacaktır.

Herhangi bir konu hakkında bilgi almak isteyen öğrencilerimiz danışman hocalarına veya bizlere mail yoluyla ulaşabilirler. Bölümdeki öğretim elemanlarımızın iletişim bilgileri bölüm sayfamızda yer almaktadır.

Hepinize sağlıklı ve verimli bir eğitim yılı diliyoruz...